Beställning

Om du har frågor kring hur du beställer är du välkommen att kontakta kundservice på [email protected]. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra Köp & Leveransvillkor och samtycker till att namn och personuppgifter registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem tillsammans i ett paket.

Betalning

Headlight Helmets AB använder sig av säker e-handel och våra betalningstjänster hanteras av Klarna AB. Det är en av de största aktörerna inom betalningstjänster i Sverige. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos www.klarna.seVal av betalningssätt sker i samband med beställning. Din order behandlas och skickas från Headlights lager senast 2 arbetsdagar efter beställning.

För information om din betalning kontakta Klarna via www.klarna.com/sv/kundservice

Leveranser

Normal leveranstid är 3-5 arbetsdagar från det att din order mottagits. Om vi inte kan leverera din produkt inom avtalad tid så informerar vi dig via e-post till den adress du uppgivit i samband med beställningen. Du har då också rätt att ångra ditt köp utan extra kostnader.

Leveranssätt

Vi använder DHL Servicepoint för alla leveranser från HEADLIGHT HELMETS AB. Din beställning levereras alltid fraktfritt och inga ytterligare kostnader tillkommer för leverans från vårt lager. Outlösta paket returneras till HEADLIGHT HELMETS AB efter 14 dagar. Om detta sker debiteras du en avgift om 200 SEK för kostnader hänförliga till administration, returfrakt och hantering.

Transportskador

Vid eventuella transportskador så kontaktar du oss på [email protected] snarast, och returnerar din vara till oss med DHL. Registrera din retur på www.servicepoint.se eller kontakta din DHL Servicepoint och registrera din retur på plats. Observera att vårt returformulär måste fyllas i och skickas till oss, så att vi kan säkerställa en korrekt returhantering.

30 dagars returrätt

Som kund hos Headlight Helmets AB har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar från det att du tagit emot din vara. Du har rätt att öppna förpackningen och prova din produkt. Motsvarar den inte dina förväntningar är du välkommen att returnera den. Vid retur måste du alltid fylla i Returformuläret. Det är först när vi mottagit Returformuläret, och din returnerade vara på vårt lager, som återbetalning kan ske. Observera även att byten och returer endast godkänns om varan och förpackningen är i ursprungligt skick. Varor som returneras utan inskickat Returformulär, ansvarar vi ej för då vi inte kan säkerställa korrekt returhantering utan det. Du kan använda valfri transportör för din returfrakt. Returfrakten bekostas alltid av dig som köpare.

Reklamation

Vid reklamation av din produkt ber vi dig i första hand kontakta oss på [email protected]. När reklamationen är godkänd av oss så skickar vi dig en ny produkt så snart som möjligt.

Priser och produktbilder

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, ändringar av tekniska specifikationer och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

Produktsäkerhet

Hjälmar från HEADLIGHT HELMETS AB har CE-märkning enligt europeisk standard för hjälmar EN1078. CE-märkningen säkerställer kvalitet och produktsäkerhet samt nödvändigt godkännande för försäljning av hjälmar inom EU. Före användning av hjälm ska du alltid läsa och konsultera den bifogade instruktionsvisningen för att säkerställa maximal säkerhet och komfort. HEADLIGHT HELMETS AB friskriver sig ansvar vid eventuella problem eller skador som kan uppkomma vid felaktig användning av produkten.

Kundservice

Vi arbetar för att erbjuda en effektiv kundtjänst som är enkel att ha kontakt med. Det bästa sättet att komma i kontakt med oss är via e-post på [email protected]. Vi strävar efter att besvara ditt ärende inom ett dygn från det att du kontaktat oss.

Personuppgifter

Inga personuppgifter sparas hos HEADLIGHT HELMETS AB i samband med ditt köp, detta i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204). Vi använder enbart personuppgifter internt och till samarbetspartners vi har avtal med för att hantera vår order- och leveransprocess. Vi överlåter inte personuppgifter till tredje part i kommersiellt syfte. Du får självklart efter skriftlig begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade i samband med ditt köp på HEADLIGHT HELMETS AB. Om våra uppgifter är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta kan du också kräva att de raderas eller rättas.